Bli fadder!

Bli fadder, og gi flere barn håp om en fremtid!
NSP Aid er i gang med flere prosjekter, og det er mange barn som trenger en fadder. Les mer om de aktuelle prosjektene under.

Blir fadder for et barn på Faraja Childrens Home i Kenya. 

NSP Aid trenger om minst 40 000 norske kroner hver måned for å kunne støtte kirken ved kysten med driften av barnehjemmet hvor det bor 48 barn. Pengene dekker mat, klær, medisiner, legehjelp, skolegang, transport, telefon og lønninger til de som arbeider på barnehjemmet. I tillegg til dette har NSP Aid betalt for bygging av to nye bolighus og skal rehabelitere to eldre misjonærboliger (mer informasjon under prosjekter).

 

Bli fadder og gi et valgfritt beløp hver måned (kostnadene per barn er 1000,- per måned)! 

For å registrere deg som fadder kan du benytte skjema som du finner nederst på siden.

 

Bli fadder for et barn i Kibera- og Kawangwareslummen i Nairobi.

Kibera er Øst-Afrikas største slum. Her bor det i overkant av 1,1 millioner mennesker. I hjertet av slummen har den lutherske kirken i Nairobi startet et fantastisk arbeid. Hjelpeprogrammet har fått navnet Heart to Heart. De støtter og hjelper barn i slummen til skolegang, varme måltider, skoleklær, bøker og medisiner for de som har behov for dette.

Vi hjelper 200 barn i Kibera, 250 i Kawangware med en skoleplass, 160 barn i et matprogram på skole i Kawangware og 70 + 32  andre barn er med i et matprogram i Kawangvare.

Mange fortsetter på vgs etter 8. klasse. Til dette trenger vi også faddere.

 

Likevel står mange barn på venteliste for å få lov til å gå på skole. Vi trenger flere faddere, slik at enda flere barn får begynne på skolen!

 

Bli fadder og gi en skoleplass til ditt barn for 250 kr per måned!

For å registrere deg som fadder kan du benytte skjema som du finner nederst på siden.

 

Bli fadder for et barn på Voi

Gjennom en lokal forening i Skodje og en lokal foreningen i Voi, "Set your roots", støtter vi 50 barn med skolegang, mat og klær. Dette koster kr 220 pr mnd (mer informasjon under prosjekter). 

 

For å registrere deg som fadder kan du benytte skjema som du finner nederst på siden.  

 

Støtt en student ved Arba Minch yrkesskole i Etiopia med skolepenger.

For 1500 kr i året dekker du utgiftene til én ungdom på yrkesskole i Arba Minch. Hvert år er det omlag 30 elever som ikke makter å betale dette selv, av en elevflokk på over 400 (mer informasjon under prosjekter).

 

For å registrere deg som fadder kan du benytte skjema som du finner nederst på siden.  

 

Støtt en student ved Tabor College i Awasa med skolepenger.

Tabor er en misjons- og bibelskole. Det er omlag 800 elever på skolen, og mange har behov for økonomisk hjelp for å kunne fortsette på skolen. Kostnadene per elev ligger i overkant av 4000 kr per år (mer informasjon under prosjekter).

 

For å registrere deg som fadder kan du benytte skjema i listen under.