Fadder til barn i Kibera og Kawangware slummen i Nairobi.

Bli fadder for et barn i Kibera- og Kawangwareslummen i Nairobi.
Kr 300 pr mnd gir et barn i slummen til skolegang, varme måltider, skoleklær, bøker og medisiner for de som har behov for dette.

Kibera er Øst-Afrikas største slum. Her bor det i overkant av 1,1 millioner mennesker, og i Kaw Kibera er Øst-Afrikas største slum. Her bor det i overkant av 1,1 millioner mennesker, og i Kawangware bor det 500 000 mennesker.

 

Vi hjelper / fadder for 200 barn i Kibera, 250 i Kawangware med en skoleplass, 210 barn i et matprogram på skole i Kawangware og 70  andre barn er med i et matprogram i Kawangvare. Og et matprogram for 32 i Kibera.

Mange fortsetter på vgs etter 8. klasse. Vi støtter 100 elever nå på vgs, og 1 på universitetet, det er på veie til universitetet noen flere snart.

 

I tilelgg til dette er det opplegg hver lørdag 3 plasser i slummen et opplegg som blir kalt Kipwa, der er det sang og musikk, idrett, bibelundervisning, kunst og mat. Dette er et svært godt tilbud for nesten 400 barn.

 

Til dette trenger vi også faddere.

 

Likevel står mange barn på venteliste for å få lov til å gå på skole. Vi trenger flere faddere, slik at enda flere barn får begynne på skolen!

Ved å støtte NSP Aid er du med på å gi flere barn og unge i Etiopia og Kenya håp om en fremtid. Du kan bidra ved hjelp av enkeltdonasjoner, faste donasjoner ved hjelp av vår fadderordning eller medlemskap i NSP Aid.

 

Mer informasjon finner du ved å klikke på Om NSP Aid eller ved å bla deg videre nedover. Du er også velkommen til å kontakte oss på e-post: post nsp-aid.com

 

Bank konto 1503 25 02366

 

Du kan gi din gave på flere måter. Se listen under for mer informasjon.

 

Vipps 10700

 

 

Bli fadder og gi en skoleplass til ditt barn for 300 kr per måned!

For å registrere deg som fadder kan du benytte skjema som du finner nederst på siden