• Mary på barnehjemmet
  • Angela er leder for barna på barnehjemmet.
  • Gunnar Hamnøy åpner den nye matsalen på Faraja.
  • Gunnar Hamnøy sammen  med Mary på Faraja
  • Noen av barna fra Faraja på den lokale skolen.

5 nye barn flyttet inn på Faraja Childrens Home.

Vi har tatt imot fem nye barn på Faraja Children's Home ved kysten i Kenya. Nå har vi 53 barn som får trygge omgivelser, skolegang, klær, bøker, medisin og det som trengs for et verdig liv og et håp om en bedre fremtid. Fire av de 53 barna har vi dessverre ikke dekning for enda. Vi trenger at noen støtter dem økonomisk. Alle barna kommer fra vanskelige bakgrunner. Mange av dem har ikke foreldre i live og var utsultet og syk før de kom til Faraja.

 

Bildet ble knipset av Andreas V. Ljøkjell da han besøkte barnehjemmet sist. Det viser ikke de fem nye barna, men noen av de andre barna som bor på Faraja. Av de nye barna som kom til oss nylig, er det blant annet en HIV-positiv jente på bare 10 år, en gutt som mistet faren og var utsultet og syk med en mor som var psykisk syk, og en annen gutt på ni år som har bodd alene på gata og spist matrester over en tid før han ble reddet til Faraja.

Ønsker du å støtte ett barn til et bedre liv hos Faraja Children's Home, koster det 1000 kroner måneden. Om du ønsker å gi et mindre beløp, eller en enkeltgave er det også mulig.

De gode resultatene på Faraja vitner om at det nytter å hjelpe disse barna. Takk for all støtte!

For å lage en giveravtale, kan du laste ned skjemaet om Kenya, nederst på denne siden: https://www.nsp-aid.com/sider/bli-involvert/bli-fadder/9/

...deretter sendes det til oss.

Ønsker du å gi en enkeltgave kan du bruke kontonummer: 1503.40.40793

Les mer om Faraja Children's Home: https://www.nsp-aid.com/…/prosjek…/faraja-childrens-home/13/