PRAKTISK INFORMASJON

Alle reisende bestiller selv sine egne flybilletter med avreise fra den byen som passer best for hver enkelt. Ved å gjøre det slik blir turen rimeligere for alle reisende. Når vi har bekreftet deres påmelding kan dere bestille flybilletter tur/retur Norge-Nairobi.


OPPHOLD
NSP Aid står for lokal transport, hotell m/ fullpensjon i Voi og Kilaguni. De andre dagene er lunsj og mindre måltider under transport ikke inkludert i prisen.


PRIS
Turen er beregnet til kr 17 900 per person. Den endelige prisen kan grunnet valutakurs bli justert. Vi har ikke fått bekreftet priser pr dato på hoteller, fly innland og transport. Påmeldte får tilsendt et brev med faktura på beløpet. Innbetalingen må være bekreftet før avreise.


Landopphold kostnadene dekker:

  • Opplevelsesrikt og spennende opplegg alle dager
  • All kjøring i Kenya med 20 seters minibuss. Blir vi flere bruker vi ekstra biler med god plass til 6-7 personer.
  • Betalt parkavgift for Tsawo West på 75 $ per person.
  • Erfaren norsk reiseleder: Gunnar Hamnøy fra NSP Aid
  • Lokal reiseleder: Kenyaneren Zaccheaus Maganga NSP Kenya Ltd

Ikke inkludert:

  • Visum til Kenya, kjøper via nettet til 52 $. Må ordnes direkte. Link for kjøp av visum: https://account.ecitizen.go.ke/login
  • Måltider og drikke du elles har behov for.
  • Adgang i Nasjonalparken i Voi 75 $ pr gang.
  • Lunsj dagene på kysten og i Nairobi.
  • Tips til sjåførene, ca. kr 300 pr person for turen. (anslått pris).

Dersom du har ønske om enkeltrom bes du melde fra om dette ved på-melding. Tillegg ca. kr 3000 pr person. Dersom du reiser alene uten å opplyse om hvem du skal bo på rom sammen med, blir det beregnet enkelt rom for deg.


Vi ber reisende melde fra ved påmelding om det er spesielle hensyn som skal tas med tanke på mat, allergier eller annet.

Kenya

Kenya er et land ved ekvator i Øst-Afrika. En stor del av landet var tidligere britisk koloni fram til 1963 under navnet Britisk Østafrika.

 

Viktige importvarer er olje, jern, plast og maskiner. Viktige eksportvarer er kaffe, frukt, te og sement. De viktigste handelspartnerne er USA, Storbritannia, Tyskland, Japan og Uganda.

 

Kenya har et rikt dyreliv og en fantastisk natur, noe som har gjort at landet har utviklet seg som et turistmål.

(Kilde: Wikipedia)

Motta nyhetsbrevet vårt på e-post

Skriv inn epost-adressen din i feltet under:

Bli med på en tur du aldri vil glemme!

15. - 27. februar 2017 reiser Gunnar Hamnøy til Kenya. Det er da mulighet for deg å bli med turen. Dette blir en tur for livet, hvor du blir kjent med Kenyas kultur og møter enkeltmennesker som vil røre deg på dypet av hjertet.

Kenya er et veldig spennende reisemål. Naturen er frodig, vakker og vill. Menneskene er fargerike, livlige og imøtekommende.


På mange måter er dette er kontrastenes land. Mange har det godt. Samtidig er det et faktum at mange mennesker lever under krevende kår.


For min del har det gjort særlig inntrykk å møte barn, små enkeltmennesker, som er en del av de to millioner foreldreløse barna i Kenya. Tallene er dramatiske. Jeg brenner for å hjelpe flere enn de 1080 NSP Aid allerede sørger for husly, mat, klær og skolegang for.


Når jeg og NSP Aid nå inviterer deg med på tur til Øst-Afrikas innland og kyst, tror vi det vil bli en tur du aldri vil glemme. Reisen vil bli en god kombinasjon av ekte ferie på hvite strender og opplevelsen av å se hvilke forhold verdens fattige lever under.

 

På turen vil du få oppleve å koble av fra den norske travle hverdagen, og koble på en puls som er fremmed for de fleste i vesten. Vi skal reise, se, smake og oppleve en av Afrikas mest varierte kulturer. Det blir safari hvor vi kommer tett på eksotiske dyr.


Foruten minnene vil du også få venner for livet, norske medreisende og slumbarna som tillitsfullt vil legge hånden sin i din.


Jeg håper du vil bli med på en tur for livet.


Med vennlig hilsen
Gunnar Hamnøy

 

PROGRAM FOR TUREN

DAG 1

ONS 15.02.

Vi reiser fra forskjellig flyplasser kl.06.30 med KLM
til Amsterdam og videre til Kenyas hovedstad Nairobi.

DAG 2-3

TORS 16.02.

FRE 17.02.

Besøker arbeidet NSP Aid støtter i slummene Kibera og
Kawangware. I flere spennende opplevelser i storbyen.

DAG 4

LØR 18.02.

Vi kjører først til Kiboko og besøker en Masai-familie, deretter til «Kilaguni lodge» i nasjonalparken «Tsawo West» hvor vi
spiser lunsj. Lodgen (hotellet) ligger midt i nasjonalparken, med masse ville dyr, og en flott utsikt mot Kilimanjaro. På vei inn til lodgen kjører vi safari og ser på eksotiske dyr.

DAG 5

SØN 19.02.

Vi starter dagen med safari før frokost. Deretter kjører vi til Voi og deltar på gudstjeneste der. Vi bor på det flotte hotellet «Voi Wildlife Logde».

DAG 6 & 7

MAN 20.02

TIRS 21.02.

Ved byen Voi ser vi nærmere på arbeidet som drives av NSP Aid og våre samarbeidspartnere.

DAG 8

ONS 22.02.

Vi reiser ut til kysten, ved Diani, sør for Mombasa.

DAG 9-12

TORS 23.02.

FRE 24.02.

LØR 25.02.

SØN 26.02.

Vi bor på et godt hotell på kysten og besøker «Faraja
Childrens Home», et barnehjem for 39 foreldreløse barn som eies og drives av den Lutherske kirken på kysten. NSP Aid har støttet dette arbeidet i over seks år. Det er lagt opp til mye fri og ferie på kysten. Søndag kl. 11 deltar vi på en gudstjeneste på barnehjemmet.

DAG 13

MAN 27.02.

Hjemreise med fly fra Mombasa ved kysten.
via Nairobi og hjem til Norge på natta.

DAG 14

TIRS 28.02.

Vi reiser hver for oss til forskjellige flyplasser i Norge.

For å melde deg på turen kan du benytte skjemaet som du finner på siste side i vedlegget vist under: