Dr. Ayenew at "han ønsker å formidle den dypeste takknemlighet for støtten han har fått gjennom utdanningen" og at han "ikke har ord for hvor glad han er".

Enda en suksesshistorie fra Etiopia! Medisinstudenten - nå (MD) Dr. - Kassahun Ayenew har fullført utdanningen sin med hjelp fra givere i NSP Aid. Han fikk støtte på grunnlaget av en funksjonshemning. Kassahun, eller Dr. Ayenew, som han nå kan tituleres som, er en av flere studenter som vi støtter i Geresse, Etiopia. Fra en ung alder ønsket Kassahun å hjelpe andre som hadde som han selv, og endelig kan han skilte med jobb som lege på Wolayta sykehus.

 

Hans doktorgrad ble tatt på Wolayta University College. I et brev sendt til NSP Aid, skriver Dr. Ayenew at "han ønsker å formidle den dypeste takknemlighet for støtten han har fått gjennom utdanningen" og at han "ikke har ord for hvor glad han er".

Takk til giverne i NSP Aid som lar dette skje!

Ønsker du å bidra til arbeidet i Etiopia, kan du lese mer på hjemmesiden vår: https://www.nsp-aid.com/…/barn-far-tilbud-om-a-fa-ga-p…/344/

...og gjerne gi en gave med kontonummeret: 1503.40.40793 (merk med "Geresse").

Vil du bli fast giver og fadder til et sånt barn med funksjonshemning i Etiopia, (1700 kroner i året) kan du laste ned Avtalegiro, nederst på denne siden: https://www.nsp-aid.com/sider/bli-involvert/bli-fadder/9/