Elevene på KVS Lyngdal gav over 1 million kroner til NSP Aid.

Elevene på KVS Lyngdal samlet inn over 1 millioner kroner til Barne landsby prosjekt i Kenya.
På avslutningsfesten torsdag 21.juni overrekt elevene en sjekk på kr 1 013 062 til NSP Aid. Gunnar Hamnøy tok i mot denne store gaven på vegne av NSP Aid og Malika Childcare Villages i Kenya.
Hele siste skoleåret har elevene på KVS Lyngdal vært i aksjon for å samle inn penger til bygging av en barne landsby i Kenya.

Det er North South Partnership Aid (NSP Aid), en Norsk organisasjon ledet av Gunnar Hamnøy, som står bak prosjektet. NSP Aid er med på flere prosjekter i Kenya og Etiopia for å hjelpe barn og unge som har det svært vanskelig, de fleste som får hjelp er foreldreløse. Om du vil lese mer om NSP Aid kan du se www.nsp-aid.com

NSP Aid bygger og støtter barnehjem, barnehager, skoler og nå bygges det en barnelandsby utenfor Voi i Kenya. Malaika har fått en eiendom på 400 mål til formålet. Det er opprettet en egen organisasjon i Kenya for denne landsbyen, Malika Childcare Villages. 

Vi er mektig imponert over elever som viser en så stor kreativitet og iver gjennom et skoleår, at det er mulig å samle inn så mange penger. Pengene går til å bygge bolighus for barn, i et hus skal det bo 8 barn sammen med en voksen, husene skal stå i et tun på 9 hus. Totalt vil det bo 72 barn i et tun. Det skal bygges mange tun, skole, kirke. Mat produksjon skal det legges til rette for i landsbyen.