Elise fra Tau hjelper barn med down syndrom i Kenya

Tidligere i denne uken startet Elise Kleven en innsamlingsaksjon for barn med down syndrom i Nairobi. Det har gitt gode resultater! I dag tirsdag 23.03 er summen kommet opp i 41 800.

Elise som selv har down syndrom, har et stort hjerte for andre. I anledning verdensdagen for down syndrom som er i dag, 23.mars 2021 har hun samlet inn over 41 800,- ved hjelp av Facebook og Vipps.

 

Flere aviser har vært på besøk og laget reportasje av henne, og hun har fått masse støtte. Elise bor på Tau i Rogaland, Hun har et eget fadderbarn i slummen i Nairobi som heter Baraka Lulu. Baraka har også down syndrom. 

 

Å ha down syndrom i Kenya er vanskelig. Barn med disse syndromene blir ofte gjemt bort og har få muligheter. Gjennom NSP-AID og Heart to Heart i Nairobi, kan barn som Baraka også få sjansen til skolegang og utvikling. 

Da er det spesielt viktig at jenter som Elise trår til og hjelper. Til ulike medier sier Elise at hun drømmer om å få besøke Baraka, men favorittstedet er Volda. Det er lett å skjønne for oss som bor på Sunnmøre.

 

Vi i NSP-AID sender en stor takk til Elise Kleven for den innsatsen hun gjør for barn med down syndrom i Kenya!