Gi en matkasse til jul!

Tradisjonen tro vil NSP-AID samle inn og gi våre familier i slummen i Nairobi en julegave. Den årlig matkassen som vår samarbeidspartner Heart to Heart pakker og deler ut, er gull verdt her - særlig i 2020.

I flere år han norske givere gledet familier i slummene Kawangware og Kibera i Nairobi. I i disse områdene er kampen om daglig tilværelse stor. Her er det få som har jobb, og det lille de klarer å tjene går til det aller nødvendigste.

 

Derfor er det stort når våre ungdommer i samarbeidsorganisasjonen Heart to Heart handler stort inn, og pakker mat i store mengder som skal deles ut til de familiene som er i skoleprogrammet til organisasjonene.

 

NSP-AID i Norge har mange glade givere som deler av sitt overskudd for at barn og voksne kan gå en lettere jul i møte i sin ellers harde hverdag.

 

Utdelingen foregår slik at Heart to Heart på forhånd har delt ut gavekort til familiene som er i programmet, og når utdelingsdagen kommer kan de komme å bytte kupong mot matkasse. 

 

2020 har vært et fryktelig år for hele verden, men en pandemi som Covid-19 slår alltid hardest ut mot de som har lite fra før. Mange familier har mistet boligen sin pga lite inntekt. Mange barn og unge sulter og levere i frykt for kriminalitet. Skolene har vært stengt i lang tid, og den trygge basen en skole er er byttet ut med utrygge forhold på gatene i slummen.

 

Nå håper vi og tror på bedring, og da er en slik matkasse en del av et slikt opplegg. I tillegg ser det ut til at skoler også kan åpnes dersom de får på plasse smittevernutstyr.

 

Vil du være med å gi en matkasse til en familie?

 

Vipps til 117840 (Julemat) - 300,- pr kasse

Bankkonto 1503 25 02277 

 

På forhånd takk!