Nyttig medlemskveld på Skodje

Mandag 14.september inviterte NSP-AID sine over 70 medlemmer til en samling på Gomerhuset på Skodje.

Nesten halvparten av medlemmene i NSP-AID på Sunnmøre fant veien til de gode stolene på Gomerhuset på Skodje denne høstkvelden. I duskregnet var det folk fra både Romsdal og Sunnmøre, og med en stor og romslig sal var ikke det noen utfordinger å holde både 1 og 2 meters avstand.

 

Sanger og dikter Robert Tjomlid rammet det hele inn med hverdagsbetraktninger gjennom dikt og viser. Robert har mye av oppveksten sin i Zambia og Kenya, og har et stort hjerte for kampen for rettferdighet på jorden.

 

Daglig leder Gunnar Hamnøy oppdaterte medlemmene litt om status i arbeidet, før bedriftsleder Peder Stette hadde et 20 minutters varmt innlegg om sin families tur til Kenya i februar.

 

Gjennom video og fortellinger tok han oss inn i opplevelsene på turen på både godt og vondt. På godt fikk vi se åpningsfesten på Malaika på kysten av Kenya, samt møtet med alle fantastiske menneskene overalt i landet. På vondt ble vi minnet om de store utfordringene barna og familiene deres har i slummen i Narobi. 

Til slutt kunne Peder fortelle at familiens firma vil fortsette og støtte NSP-AID og samarbeidspartnere, og lovet 500 000,- til videre hjelp. Et spesielt ønske vil nok være å bli med på bygging av Malaika Villages, Nairobi. Det blir en barnelandsby som vil ligge idyllisk til på savannene utenfor storbyen. Her skal foreldreløse barn fra slummen bo.

Det er stort å være med på en slik givervilje som kommer fra både Stette og andre firma, skoler og privatpersoner! 

 

Vi i NSP-AID retter stor takk for dette!

 

Til slutt var det kaffi og noe å bite i. Gunnar utfordret som vanlig de fremmøtte til å fortelle litt om sitt engasjement, og særlig interessant var det å ha med Rune Haram fra Sunnmørsegg. Her kan et gryende samarbeid ha startet!

Alt i alt en veldig kjekk kveld der alle spiller viktige roller på sin måte.