Oppdatering

Avisen Dagen hadde fredag en reportasje om Winnie og Sharon som er aktiv i arbeidet til Heart to Heart i slummen i Nairobi. Nå har det skjedd store ting for den ene av dem!

I intervjuet til avisen Dagen, står det at Sharon har flyttet ut av slummen sammen med sin mann. Det siste nye er at Winnie også har fått flytte ut av slummen.

 

På sin turne rundt om i Norge ble mange grepet av livshistorien til Winnie. Da hun var 13 år mistet hun foreldrene sine, og var uten nær familie.Etterhvert var det en åttebarnsmor som tok til seg Winnie, og i et lite skur i slummen bodde hun sammen med 10 andre "familiemedlemmer".

 

Denne historien rørte ved mange av NSP-AID sine givere, og på slutten av oppholdet i Norge (etter intervjuet med Dagen), fikk Winnie den glade nyheten om at flere givere ville hjelpe den store familien til et liv utenom slummen. Derfor har nå Winnie og familien flyttet inn i et leilighetskompleks i Nairobi, ikke langt fra den forrige boligen. Det betyr at alle nå flytter fra papplater, til senger med madrasser. Fra vannkanner til rennende vann i springen. 

 

Winnie fortsetter sine studier, og familien håper å kunne klare å betale sitt nye husvære selv etterhvert.