Viking of Norway nytt bedriftsmedlem

Vi er utrolig stolt og glad for å kunne presentere garnprodusenten Viking of Norway fra Oltedal i Gjesdal i Rogaland.

I tillegg til å bli medlem har NSP-aid mottatt en fantastisk gave på 50 000,- til Malaika Villages. Dette er en utrolig viktig gave i arbeidet med ferdigstillelse av dette barnelandsbyprosjektet. 

 

Dette skriver bedriften om seg selv på hjemmesiden sin:

 

https://www.viking-garn.no/

 

Viking Garn er et av Norges ledende ullvarefirmaer innen garn og håndstrikk.Vi er kjent for våre gode garnprodukter og populære strikkeoppskrifter noe som stadig vises igjen i norsk ukepresse.Særlig stolte er vi av vår egen designavdeling som siden oppstart i 2007 alltid har hatt stort fokus på tradisjon, trender og design.

Viking garns ambisjoner er å alltid tilby garn av høy kvalitet til gode priser. Vi har lang erfaring fra bransjen innen produksjon, produktutvikling og design av garn og garnoppskrifter, og legger ned et stort stykke arbeid i å hente inn nøye utvalgte garnkvaliteter av beste kvalitet.

Våre garn som bambus og bomull produserer vi i Kina, mens vi produserer vår Highland ull i Peru.Vi har også spesialisert oss på ullkvaliteter som vi henter fra England og Sør Amerika, samt merino ull fra Australia. For oss er god design viktig og våre strikkeoppskrifter er tilpasset og designet spesielt til garnet vårt. Hvert år gir vi ut ca. 16 -18 kataloger med strikkeoppskrifter for barn og voksne. Viking garn selges hos faghandlere rundt omkring i Norge, Sverige og Danmark.

I tillegg finnes våre produkter hos utvalgte dagligvare butikker fra Norges gruppen. Vi har også et fabrikkutsalg, ”Lafthuset”, hvor vi alltid tilbyr garn til gode priser.

Under samme tak har vi også en gavebutikk, kafé og en restaurant som serverer god og velsmakende mat. 

 

Vi ser frem til videre samarbeid med Viking of Norway og ønsker dem velkommen inn i varmen.

Brødrene Ingebrigtsen