Dr. Ayenew formidler at "han har den dypeste takknemlighet for støtten han har fått gjennom utdanningen" og at han "ikke har ord for hvor glad han er".

Enda en suksesshistorie fra Etiopia! Medisinstudenten - nå (MD) Dr. - Kassahun Ayenew har fullført utdanningen sin med hjelp fra givere i NSP Aid. Han fikk støtte på grunnlaget av sin vanskelige bakgrunn i livet. Kassahun, eller Dr. Ayenew, som han nå kan tituleres som, er en av flere studenter som vi støtter i Geresse, Etiopia. Fra en ung alder ønsket Kassahun å hjelpe andre som hadde det slik som han selv, og endelig kan han skilte med en jobb som lege på Wolayta sykehus.

Hans doktorgrad ble tatt på Wolayta University College. I et brev sendt til NSP Aid, skriver Dr. Ayenew at "han ønsker å formidle den dypeste takknemlighet for støtten han har fått gjennom utdanningen" og at han "ikke har ord for hvor glad han er".

Takk til giverne i NSP Aid som lar dette skje!

Ønsker du å bidra til arbeidet i Etiopia, kan du lese mer på siden vår: https://www.nsp-aid.com/…/barn-far-tilbud-om-a-fa-ga-p…/344/

...og gjerne gi en gave med kontonummeret: 1503.40.40793 (merk med "Geresse").

Vil du bli fast giver og fadder til barn som kommer fra samme bakgrunn som Dr. Ayenew i Etiopia, (1700 kroner i året) kan du laste ned Avtalegiro, nederst på denne siden: https://www.nsp-aid.com/sider/bli-involvert/bli-fadder/9/